Finn hjemmetester og test deg selv

21 februar 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er mange ting man kan teste med en selvtest, og ved å teste seg selv. Det kan være et nyttig verktøy i mange sammenhenger, og her skal vi se litt nærme på hva du kan teste og hvordan du enkelt kan få tak i tester du kan bruke. 

Hva kan man teste for?

test deg selv

Det er flere forskjellige muligheter for deg som vil teste deg selv hjemme. Det er mange som liker å ta en test i ro og mak, og som kanskje er nervøs og vil ha visshet om hva som venter. Det kan for eksempel være i forbindelse med en graviditetstest. Med en god graviditetstest kan man enkelt få visshet, hvis man har en mistanke og går og lurer. Da slipper man å vente på en legetime for å få vite om man er gravid. Det finnes mange gode og sikre tester på markedet. Det samme gjelder for en eggløsningstest. Med en eggløsningstest kan man enkelt finne ut av om man har eggløsning, og det er enkelt å ha med testen på ferie eller lignende.

På samme måte som man kan ta disse testene, kan man også ta en alkotest og en narkotest. Det har selvfølgelig helt andre formål, men ligger innenfor spektret av ting man kan teste selv hjemme. Hjemmetester kan brukes som en indikator, og derfor kan de være svært praktiske å ha tilgjengelige til ulike formål. Heldigvis kan man enkelt finne alt på et sted, hvis man leter etter hjemmetester. 

Hvor finner jeg hjemmetester? 

På sider som https://test-deg.no/ kan du finne en rekke forskjellige hjemmetester som du kan ta. Uansett om det er en graviditetstest, eggløsningstest, alkotjek eller narkotest. Det er alltid en god ide å finne sider som forhandler produkter som er godkjent av legemiddelverket, så man får produkter som holder den standarden man kan forvente. 

Flere nyheter