Velg riktig graviditetstest

29 mars 2020
Maria Laugesen
Velg riktig graviditetstest

Graviditetstester er en må-ha når du forsøker å bli gravid. De gir deg muligheten til raskt, enkelt og ganske presist å sjekke om du er gravid. Det er en billig og enkel løsning til å få noe sikkerhet på, slik at du selv kan sjekke om det har lykkes deg. Men hvilken graviditetstester finnes det egentlig, og hvilken bør du velge? Det er ikke alltid helt enkelt, for det finnes faktisk flere forskjellige typer. Og hvilken du bør velge avhenger helt av dine ønsker og behov.

Den nok mest vanlige typen er en graviditetstest-stav. Her tisser du direkte på staven, og i løpet av få minutter tegner det seg streker på staven. Antallet av disse forteller om du er gravid eller ikke. Det er enkelt, raskt og hygienisk. Ønsker du en enda mer tydelig løsning der du får et klart svar på resultatet, da kan du velge en digital variant der svaret kommer som ord og tall frem for streker på staven. En helt annen løsning er strimmel-test, som er veldig budsjettvennlig og simpel å bruke. Denne metoden fungerer ved at du samler opp urin, og så bruker du din strimmel til å teste etterpå. 

Ønsker du ikke å vente til etter din uteblivende menstruasjon, da kan du kjøpe tester som kan anvendes tidlig i forløpet. Noen av de kan brukes allerede 6 dager etter befruktningen, og derfor kan du altså få fort svar. Her er det dog viktig at du er oppmerksom på at usikkerheten er litt høyere, og du kan derfor ikke være helt sikker på resultatet.

Så avhengig av hva du foretrekker, så kan du altså velge mellom flere forskjellige løsninger. Du kan kjøpe alle varianter online hos billige-tester.no der du finner masse graviditetstester i høyeste kvalitet. Finn din favoritt på siden og kjøp allerede i dag.

Flere nyheter