Trenger du en ny støvsuger?

21 august 2020
admin

Trenger du en ny støvsuger?

Enten du er ansvarlig for en institusjon eller en eller annen type bedrift kan det hende at behovet for en profesjonell støvsuger plutselig melder seg. En profesjonell støvsuger kan ikke sammenlignes med en vanlig støvsuger som man har hjemme!

Invester i en støyfri oppgradering

En profesjonell støvsuger er et godt valg av flere grunner. De har bedre kapasitet, mindre støy og er pålitelige i forhold til det enormt store kravet som stilles til daglig rengjøring og bruk. En av de viktige tingene, som modeller fra for eksempel Nilfisk og Kärcher prioriterer veldig høyt, er å begrense støy.

Støyforurensning er noe man skal ta seriøst – både for de som jobber i miljø med profesjonelle støvsugere og de som befinner seg i nærheten.

Dette gir mange forskjellige fordeler. Blant annet er en profesjonell støvsuger helt ideell til rengjøring på hoteller, institusjoner, restauranter etc. fordi de har redusert støy og er derfor spesielt egnet til bruk på dagtid og kveldstid, selv om det er gjester fordi man kan støvsuge uten å forstyrre noe særlig og det er faktisk viktig for både omsetning og trivselen til gjestene, men også for trivselen til de ansatte som får lov til å jobbe mer i fred.  

Stort utvalg

Hos Nowas selger de støvsugere til profesjonelle og virksomheter og på hjemmesidene dere kan du se et komplett utvalg av effektive støvsugere til all slags profesjonell bruk. De leverer kompakte og robuste profesjonelle støvsugere som klarer mye mer enn en vanlig støvsuger.

En profesjonell støvsuger klarer pålitelig støvsuging dag ut og dag inn og er både brukervennlige, lette å ha med å gjøre og er ergonomisk utformet, sånn at den som bruker den får en best mulig opplevelse. Det finnes også et stort utvalg til daglig rengjøring av for eksempel tepper eller gulv som er belagt med tepper. 

Flere nyheter