Tenk på dette når du skal fornye boligen

26 desember 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er mange ting man kan gjøre for enkelt å fornye boligen, og det er kanskje noen ting som du ikke har tenkt på. Her skal vi se litt nærmere på noen av dem, så du kan få den boligen du drømme om.

Fokuser på gulvene

gulvsliber silkeborg

Det kan være en god ide å fokusere på gulvene hvis du vil fornye boligen på en måte som gir stor effekt og et flott og langvarig resultat. Det er nemlig sånn at tregulv kan bli helt som nye igjen hvis de slipes og får ny behandling. Dermed kan du enkelt gjøre noe som får boligen til å fremstå frisk og nyoppusset, uten egentlig å gjøre så mye annet enn å fikse gulvene. Det er nemlig noe som har stor effekt. Det finnes også fire gulvbehandlinger, som gir gulvene forskjellig uttrykk. Det kommer litt an på hva slags tregulv du har og hvilket uttrykk du vil ha, men det er mange gode muligheter. Finn gode tips til gulvsliping på Gulvkanonen. Det er nemlig lurt å gjøre litt research først, så man får akkurat det resultatet man ønsker seg med boligen. 

Velg detaljer

Det handler nemlig om å finne detaljer som utgjør en forskjell. Det kan være så enkelt som å finne flotte kurver på badet, eller å finne et lekkert fargeskjema man kan følge når man skal innrede. Det handler om helheten, og å finne de detaljene som er viktige for at helheten blir som den skal. Det kan være alt fra å velge en stil til hvert rom, eller å velge en sammenhengende, personlig stil til hele boligen. Det kan være lurt å finne unike møbler og detaljer, kanskje til og med vintage eller antikt, hvis du vil ha en stil som ingen andre har – og noen unike ting som bare du har. 

Flere nyheter