Sørg for et godt førsteinntrykk av boligen din

31 mai 2021
Johanne Larsen

Når du skal pusse opp eller forbedre boligen din, kan det være lurt å tenke over hva man kan gjøre for å forbedre førsteinntrykket av boligen. Her er det mange faktorer som spiller inn, og vi skal se litt nærmere på dem nå. 

Få boligen alle snakker om

Det er jo ikke noen hemmelighet at det er gøy å ha en bolig som alle beundrer og snakker om. En som ser ut som om den er hentet rett ut av et boligblad, men allikevel med et umiskjennelig personlig touch, som sier noe om at det er nettopp ditt verk. Det er det de fleste drømmer om, og det er faktisk ikke så uoppnåelig som du kanskje tror. Det er dog lett å bli litt husblind i eget hjem, og dermed så kan det være vanskelig å ta stilling til akkurat hva som må gjøres og fikses for å få det akkurat sånn som du vil.

Det første man skal gjøre, er å prøve å være litt objektiv. Det er nemlig sånn at det er vanskelig å se hva som mangler i eget hjem, men man kan prøve å late som om man kommer inn med noen helt andre briller på. Da vil du fort legge merke til at det første du ser er et element som ofte blir oversett – nemlig døren. 

Dører er viktige

Det er mange som ikke er klare over hvor stor rolle dører faktisk spiller. Det er det første vi legger merke til når det er snakk om en inngangsdør, men dørene inne i huset eller leiligheten, har også mye å si for hvordan vi oppfatter boligen. Derfor er det lurt å se om dette eventuelt er noe som skal skiftes ut – for det er faktisk ikke så vanskelig som man kanskje skulle tro. 

Når det er gjort, kan man se videre på resten av boligen. 

Flere nyheter