Sende pakker til utlandet

26 mars 2020
Maria Laugesen
Sende pakker til utlandet

Skal du sende en pakke? Da er du sikkert interessert i å finne den beste og billigste måten å gjøre det på. Men mange velger likevel den første og beste løsningen, eller det fraktselskapet de kjenner. Det kan nemlig virke uoverskuelig og tidskrevende å undersøke markedet og velge ut den beste forsendelsesmetode. Det gjelder både for bedrifter som sender ut online bestillinger, mat og drikke mv., men også for private kunder som skal sende en pakke. Men faktisk er forskjellen i pris og vilkår på de forskjellige forsendelsestjenester så stor, at det fort svarer seg å bruke litt tid på å undersøke de ulike muligheter.

Hos https://billigpakke.no/ trenger det hverken være tidskrevende eller uoverskuelig å sammenligne fraktmuligheter. Her har de nemlig allerede samlet inn tilbud fra alle de forskjellige selskaper, og derfor kan du raskt og enkelt se alle dine alternativer samlet på én plass. Her kan du se hva du kan gjøre når du skal sende en pakke, uansett om den er stor eller liten, og uansett om den skal sendes i Norge eller til utlandet.

På siden kan du skrive inn noen simple detaljer om pakken, som for eksempel hvilken størrelse den har og hva den veier. I tillegg må du velge hvor pakken skal sendes fra og til. Ut ifra disse opplysninger vil du få frem en liste over de relevante fraktmuligheter for deg. Du vil få tilbud fra noen av markedets mest kjente og anvendte selskaper som Posten, Bring, UPS, DHL, PostNord og mange flere. Og så kan du fritt sammenligne hver enkelt mulighet ved å se på prisen samt andre faktorer, som eksempelvis hvor lang tid det tar. Her kan du velge den forsendelsen som passer best for deg og dine behov, og du kan bestille og betale for forsendelsen direkte fra siden. Raskt, enkelt og gratis!

Flere nyheter