Lampene som forvandler hjemmet

05 oktober 2021
Johanne Larsen

Det er ingen tvil om at personlig stil er kommet for å bli. Det blir nemlig viktigere og viktigere at hjemmet skal reflektere hvem vi er. Her skal vi se litt nærmere på hvordan lamper kan være akkurat det elementet du mangler når du skal forvandle hjemmet og få mer personlig stil inn i innredningen. 

Sånn får du personlig stil i hjemmet

Noe har skjedd. Minimalismen som har regjert trendbildet i flere tiår, er på vei bort. Og nå er det mange som spår at det er for godt. Det er nemlig sånn at vi beveger oss lenger og lenger bort fra trender i det hele tatt, og heller vil gjøre noe som sier noe om hvem vi er – nemlig personlig stil. Det handler om at man skal få en følelse av hvem som bor i et hjem når man går inn av døren.

Dette kan man løse på flere måter, og det betyr ikke at hjemmet ikke fremdeles kan være minimalistisk. Det kan være både minimalistisk og personlig samtidig, men poenget er at det ikke trenger å være minimalistisk på en konform måte – det kan fremdeles si noe om deg og hvem du er. Det kan du enkelt gjøre gjennom personlige detaljer som vintagefunn, bilder og fotografier, men også gjennom lamper – det er det ikke mange som er klare over. 

Lamper er en viktig faktor

En av grunnene til at lampene kan bidra til å understreke den personlige stilen i hjemmet ditt, er fordi lamper er skulpturer med mye personlighet. Det gjelder spesielt med designerlamper, og da kan man i tillegg fortelle noe om hvilken referanseramme man har – hvilken smak man har. Derfor oppfattes lamper som et personlig element. 

Du kan finne et stort utvalg av flotte lamper på lampemesteren.no, som kan være akkurat det elementet som skal til for å forvandle hjemmet ditt og skape den personlige stilen du drømmer om. 

Flere nyheter