Knuseverk for levering av masser

02 juni 2020
Maria Laugesen

I mange oppdrag innen bygg og anlegg kan man få behov for ulike masser og fraksjoner av stein og lignende. Det kan for eksempel være til planering av hage eller andre overflater, til fylling i gropa, eller kanskje til grusing av veien. Det kan også være storstein for oppbygging av terreng, eller kanskje naturstein og murstein for muring.

Alle disse kan du få levert fra et såkalt knuseverk. Her produseres det nemlig fraksjoner av fyllmasser som for eksempel sand, pukk og singel, men du kan også få andre typer stein i både små og store størrelser.

Disse er opplagte å anvende til bygg, anlegg og planering, og kan eksempelvis også anvendes som veigrus på grunn av sine gode drenerende egenskaper.

Knuseverk i Ørsta

Er du på utkikk etter masser og fraksjoner rundt Ørsta, da kan du finne Ulstein Knuseverk som blant annet leverer til Ålesund, Volda og Ørsta. De har et moderne anlegg med utstyr av høyeste kvalitet, som gir dem muligheten til å levere alle mulige slags småstein, grus, sand osv.

Deres maskinpark kan håndtere store mengder i både produksjon og levering, men de leverer gjerne masser til både små og store prosjekter. Derfor kan de helt sikkert også bidra med masser til ditt neste oppdrag, uansett om det er snakk om planering før et byggeprosjekt eller oppbygging av terreng.

De har stor erfaring og kunnskap på området, så her kan du alltid få profesjonell veiledning basert på dine ønsker og behov. Det sikrer at du får en løsning og et produkt som er optimalt for deg, og dermed får du det best mulige resultatet.

Som en ekstra fordel kan de andre avdelinger under Ulstein Betong bidra med andre tjenester i forbindelse med ditt oppdrag, så du får muligheten til å samle flere ting hos samme selskap og få fordeler gjennom dette.

Flere nyheter