Hva du trenger til skogarderoben

14 februar 2023
Johanne Larsen

Når det kommer til skogarderoben, er det mange menn som føler seg på utebane. Det trenger man dog ikke, hvis man bare følger noen enkle ledetråder. Det skal vi se litt nærmere på her, så du kan sammensette den perfekte herreskogarderoben. 

Husk å planlegge sesonger 

Sandaler Herre

Det er først og fremst viktig at man sørger for at skogarderoben matcher sesongene. Når vi lever i et land som har tydelige sesonger, og der alle sko bestemt ikke passer hele året, blir det lurt å være litt ekstra obs. Her kan man med fordel ha litt rotasjon i skogarderoben, så man tar frem sommerskoene når det begynner å bli varmere i været, og setter bort vinterskoene. Akkurat som du gjør med deler av klesgaraderoben. 

Sandaler Herre er prefekt til sommerhalvåret, men det er viktig at du finner en stil som passer. Det blir fort veldig rart når man skifter helt stil så fort det blir litt varmt, eller har sko som overhodet ikke matcher med resten. Det er viktig å tenke på skoene som en del av antrekket, og ikke bare at de skal passe inn, men også at de kan bidra til å løfte antrekket. Sko er også et av de områdene hvor det er mulig å leke seg litt, og kanskje også investere i litt ekstra god kvalitet. Da er det også viktig at man sørger for å ta godt vare på skoene. 

Husk riktig skopleie

God skogpleie er essensielt hele året, og det er viktig at man sørger for å sette av tid til dette. Det er ikke så mye som skal til, men skoene holder lenger – og holder seg pene lenger. Da kan man investere i litt ekstra dyre sko, for å få prima kvalitet, fordi man sørger for at de er verdt det over tid. Derfor er det lurt å inkludere skopleie i skogarderoben. 

Flere nyheter