Hjelp til alkoholmisbruk

08 juli 2019
Maria Laugesen
Hjelp til alkoholmisbruk

Alkoholmisbruk finnes i mange varianter og størrelser. Det er dessverre et stort problem i dagens samfunn og finnes hos alle typer personer i alle aldersgrupper. Misbruket kan oppstå av mange forskjellige årsaker, og det er stor forskjell på hvordan det påvirker livet til den avhengige. Hos noen vokser konsekvensene seg så store at misbruket blir tydelig for alle, mens det hos andre kun vites av de nærmeste pårørende eller ingen i det hele tatt. Felles for alle er at en avhengighet og et misbruk påvirker livet på mange forskjellige måter – både når det gjelder helse, det sosiale og det mentale. Det kan påvirke ens økonomi, jobb, fysiske helse og ikke minst de sosiale omgivelser og forhold til pårørende.

Derfor er det viktig å få hjelp, og her er det uten tvil profesjonell hjelp som er den beste veien å gå. Med avrusning på profesjonelle behandlingssteder er det fagfolk som står for behandlingen. Det er blant annet leger, sykepleiere, psykologer og andre som kan hjelpe deg på riktig vei. Hos Heimveg får du et behandlingssted med mange års erfaring innen avrusning. De arbeider med alle typer rusmiddelavhengighet, og derfor også alkoholmisbruk. Deres kompetente og erfarne ansatte er spesialisert på området, og i fellesskap med deg vil de finne den beste vei mot en rusfri hverdag.

Sliter du med alkoholmisbruk eller kjenner du en som gjør, da kan profesjonell avrusning hjelpe deg. Du kan alltid ta en uforpliktende snakk med Heimveg for å høre mer om hvordan de kan hjelpe deg. Ditt forløp blir selvfølgelig skreddersydd etter dine individuelle ønsker og behov samt ditt misbruk og din øvrige helse. Hele behandlingen skjer i skjermede omgivelser, slik at du kan føle deg trygg hele veien gjennom og ikke trenger bekymre deg om din anonymitet. Derfor kan du føle deg trygg og i gode hender under hele forløpet.

Flere nyheter