Flotte og fargerike LED lys

02 november 2021
Maria Laugesen

editorial

LED-lys er en nyere teknologi innen lyspærer og belysning generelt. Det gjør det mulig å få mer lys ut av den samme mengde energi, og er derfor en bedre løsning for både miljøet og din økonomi. Samtidig gir det mulighet for mange kreative og spennende løsninger innen belysning.

Lys i alle farger, former og størrelser

Noe av de fantastiske ved LED-teknologien er at det gir så utrolig mange muligheter. I dag er det nemlig mulig å designe LED til å lyse i forskjellige farger og intensiteter, slik at du kan tilpasse det til alle behov. Du kan få et dempet varmt lys til stuen, sterkt hvitt lys til kontoret eller flotte farger til festlige anledninger.

LED finnes i mange former som lyspærer, rør, paneler, strips og mye mer. Så det er helt opp til deg å velge hva som passer for deg og dine behov. I mange modeller er det tilmed mulig selv å skifte og tilpasse lysets styrke og farge, og derfor er det utrolig kreativt og fleksibelt.

Morsomme og flotte LED strips

https://ledlyskilder.no/19118-led-strips kan du finne et stort utvalg av LED lyskilder i forskjellige typer og designs. Og her finner du blant annet de svært populære LED strips i mange varianter.

LED strips er lange plaststriper som har påmontert en lang rekke små LED-lyspærer ved siden av hverandre. Det gir deg en utrolig fin belysning som er veldig koselig å ha utendørs, på soverommet eller i stuen. Det kan monteres direkte på mange overflater, eller de kan legges i rør for å skjule selve pærene. 

Det er helt opp til deg, og det er mulig å være utrolig kreativ med LED strips fordi det er så mange muligheter. Det gjelder både i forhold til størrelse, lengde, form, farge og ikke minst hvor og hvordan de plasseres i hjemmet.

Flere nyheter