Et frisk pust på badet eller kjøkkenet

08 august 2022
Maria Laugesen

editorial

Tenker du på å gjøre om på badet eller kjøkkenet, og trenger du inspirasjon til hvordan du kan klare den oppgaven uten å sprenge budsjettet? Da kan våtromspaneler kanskje være den helt riktige løsningen for deg. Her kan du skape store forandringer og nye inntrykk for et lite budsjett.

Hva er våtromspaneler?

Våtromspaneler er en type plater eller paneler som kan brukes på veggen, og som beskytter mot fukt og smuss. Derfor egner de seg svært godt som sprutplate eller annet på kjøkkenet, eller som dekorasjon på veggen i badet.

Panelene kan monteres direkte på veggen, også på eksisterende fliser. Og derfor er det utrolig enkelt å skape nye designs og dekorasjoner i rommet uten å måtte rive ned først. Panelene kan selvfølgelig også brukes i stuen, på soverommet eller andre steder som ikke er våtrom, fordi de kan monteres på langt de fleste overflater ved bare å lime de på. Og så kan de faktisk anvendes både inne og ute.

Panelene er UTV-stabile, tåler damp og høye temperaturer opptil 80 grader, er robuste og ripefaste, og ikke minst vedlikeholdsfrie. Det er altså mange fordeler ved å velge denne fleksible løsningen.

Skap dine egne designs

våtromspaneler

De smarte våtromspaneler leveres som plater i størrelsen ca. 1 x 2 meter, og de er rundt 3 mm tykke. Dette gir en veldig lav vekt, og gjør platene enkle å håndtere. Derfor kan du lett skjære de til andre størrelser, og den lave vekte og praktiske størrelsen gjør det enkelt å lime de opp på veggen.

Med dette fleksible systemet har du rik mulighet til å bli kreativ og slippe fantasien fri, så du kan skape helt unike designs. Bruk de som en flott og elegant sprutplate på kjøkkenet, som en vakker dekorasjonsvegg bak sengen på soverommet, eller som en annerledes og flott vegg på badet – det er helt opp til deg.

Flere nyheter