Container på byggeplass

04 juni 2019
Mathias Bjelland
Container på byggeplass

Avfallscontainer holder orden

Når vi bygger tenker vi ofte kun på byggeprosessen i seg selv. Vi ser for oss fancy arkitekter, prosjektledere, og ikke minst arbeidere i hjelmer som gjør grovarbeidet. Men før den tid, og ikke minst også underveis i prosessen, så er det en ting som kanskje er enda viktigere – orden i «sysakene»!

Det kan nemlig fort bli rotete på en arbeidsplass. Ikke bare ødelegger dette for organiseringen, men i enkelte tilfeller kan dette også by på en sikkerhetsrisiko. Det er derfor viktig for ethvert byggeprosjekt å investere i en avfallscontainer, slik at skrapet fra rivingen og rester fra byggematerialer ikke blir liggende rundt i evigheter!

Kranbilen får containeren på plass

En container kommer seg derimot ingen steder uten dyktig transport og profesjonell kraning som laster den dit den skal. Det er nemlig helt essensielt at kraning med kranbil blir benyttet, da dette ikke bare tåler lasten, men også kan håndtere den på en god måte. Spesielt viktig er kranen her.

Det er nemlig viktig, for sikkerhetens skyld, å kunne løfte og omrokkere containeren med centimeter presisjon. Her kommer kranbilen inn i bildet med sin kraning som gjør denne jobben så lett som bare det. Dette gjør at byggeplasser over hele landet, inkludert din egen bolig, bare kan bestille en avfallscontainer når det er bruk for en litt større «søppelbøtte» enn den du har i hjemmet!

Raskere ferdig med bygg

Byggeplasser som har benyttet kraning og fått inn en avfallscontainer rapporterer simpelthen om bedre resultater på byggearbeidet. Det handler ikke bare om organisering, men også om følelsen arbeiderne får av sin egen arbeidsplass. Se bare for deg at ditt kontor skulle være fullt av papirer og rot overalt – det hadde ikke vært spesielt motiverende for ditt arbeid. 

Se derfor til en avfallscontainer ved hjelp av kraning for ditt neste byggeprosjekt, enten du leder en brigade på 50 menn, eller bare skal pusse opp hjemme!

Flere nyheter