Behandling av alkoholmisbruk

25 mars 2019
Maria Laugesen
Behandling av alkoholmisbruk

Alkoholmisbruk eller annen rusavhengighet er et alvorlig problem som ofte er vanskelig å snakke om for både personen selv og de pårørende. Det er ikke alltid enkelt å finne frem til den riktige hjelpen, fordi alt føles håpløst og uten for egen kontroll. Men det finnes steder som står klar til å hjelpe personer med rusavhengighet helt uten fordommer eller spørsmål. Hos en avrusningsklinikk står profesjonelle personer klar til å ta hånd om deg og gi deg den nødvendige behandlingen for at du kan komme ut av din avhengighet. Det er et stort trinn mot en bedre fremtid for deg selv, og alle andre i din omgangskreds.

Klinikken Heimveg tilbyr avrusning til alle former for rusavhengighet. De er en tverrfaglig klinikk som tilbyr behandling på absolutt høyeste nivå, og derfor er du sikker på å få den beste hjelpen. Med 25 års erfaring har de en lang rekke redskaper og ikke minst en stor viten om hvordan man sikrer et optimalt avrusningsforløp og får gode, holdbare resultater. Deres behandling er klientsentrert og blir derfor skreddersydd etter dine individuelle behov og ønsker. Her tilbyr de blant annet medikamentbasert avrusning, psykologisk hjelp, støtte og utdanning.

Likeverd er i sentrum, og som klient er du hele tiden med i prosessen slik at det kan bli som du ønsker det. Forløpet vil foregå i skjermede omgivelser på en behandlingsplass i Spania, der du i fellesskap med lege, terapeut og andre klienter arbeider på medisinsk og psykisk helse. Her kan du få styrket din motivasjon, tro på egen mestring og minsket abstinenssymptomer. Ta en uforpliktende samtale med Heimveg eller en annen avrusningsklinikk for å høre mer om hvordan de kan hjelpe deg eller en pårørende. Da kan du bli klokere på om det er en løsning for deg, for at du kan sikre en bedre fremtid.

Flere nyheter