Begynner du å miste håret?

07 april 2020
Johanne Hansen
Begynner du å miste håret?

Mange menn opplever i forholdsvis ung alder at de begynner å miste håret. Dette er ikke en god opplevelse for mange og mange føler at de mister både identitet og selvtillit når håret blir tynnere og kanskje til og med til slutt helt borte. Hvilket tempo dette går i kan variere litt fra person til person, men felles for de fleste, er at de vil finne en løsning. Hvilke løsninger har man i dag? 

Hårtap og løsninger for menn

Det finnes mange løsninger for deg som gjerne vil få tilbake hår eller forebygge hårtap. Noen av løsningene er mer drastiske enn andre. Det er gode muligheter for å få håret tilbake med en hårtransplantasjon, men det er en dyr og tidkrevende prosess som ikke alltid sier så naturlig ut når alt kommer til alt som man kanskje kunne ønske. Det samme gjelder for løsninger som involverer en form for kvart eller halvparykk som skal skjule den delen der håret er borte. De fleste menn mister hår ved tinningene først og så gjerne midt oppå hodet. Dette kan føles veldig sjenerende for mange og det er da man finner på desperate løsninger som hentesveis. Finnes det mindre drastiske løsninger? 

Det korte svaret på om det finnes mindre drastiske løsninger på hårtap enn hårtransplantasjon er ja. Mange prøver på det som kalles hårtatoveringer som gjør at man ikke kan se så godt hvor man har mistet håret. Dette er ofte noe som krever at man må barbere av det håret som er, for at tatoveringen skal se noenlunde naturlig ut. Det er også mange som vil bruke mer naturlige midler som for eksempel https://puregrow.no/ . Da kan man forebygge og få sitt eget hår tilbake i stedet for å bruke substitutter. Når man får håret sitt tilbake og opplever positive resultater er det mange som opplever at selvtilliten også kommer tilbake. 

Flere nyheter